Kaikki kirjoituksetOmat kohteemme

Tehokkaat neliöt & pysyvä koti

By 14.1.2016 tammikuu 5th, 2018 No Comments

Raisiossa ryhdyttiin rakentamaan kaksikerroksista omakotitaloa marraskuussa. Rakennuslupa irtosi 13.10. Tavoitteena on muutto 9 kuukaudessa ensimmäisestä lapion iskusta ja tällä hetkellä ollaan aikataulua hieman edellä.

Kotiin tulee asustamaan nelihenkinen perhe, jossa on kaksi alle kouluikäistä lasta. Tontti hankittiin jo pari vuotta sitten ja perhe käytti aikaa kodin suunnitteluun, tontin käyttöön sekä sopivan rakennuttajan valitsemiseen.

”Kilpailutimme useampaa rakennuttajaa ja talovalmistajaa. Tiesimme alusta saakka, että haluamme avaimet käteen konseptin. Tutustuimme Avaimet Käteen Taloon tuttumme kautta, joka oli jo heidän asiakkaansa. Kävimme myös muiden kohteiden talonäyttelyissä ja tutustuimme referensseihin. Avaimet Käteen Talo oli myös ainoa rakennuttaja, joka oli mukana alusta saakka; kilpailijoilla oli suuri ero talovalmistajan ja rakentajan välillä, eivätkä kaikki käyneet edes esittäytymässä.”

DSC_0614-2DSC_0630-2DSC_0584-2

Asiakkailla oli toiveissa koti, jossa perheen pienet lapset viihtyvät jo nyt, mutta jossa on myös tilaa kasvaa. Talosta haluttiin pitkäaikainen ratkaisu; pysyvä koti perheelle. Neliöt on suunniteltu tehokkaaseen käyttöön, mutta avaruutta tuo mm. suuret ikkunat pellolle ja metsään päin. Yläkertaan rakennetaan 4 makuuhuonetta sekä kylpyhuone ja vaatehuone. Alakerrasta löytyy avoin keittiö/olohuone, sauna ja kylpyhuone, erillinen WC, kodinhoitohuone sekä tekninen tila. Ulos nousee myös piharakennus.

”Aktiivinen puheyhteys on pysynyt auki koko projektin ajan. Olemme tyytyväisiä työtahtiin ja työnjälkeen. On ollut hienoa huomata, että Avaimet Käteen Talon tyypit myös ehdottavat itse suunnitelmiin päivityksiä tai pieniä muutoksia, jos se koetaan käytännöllisemmäksi”