Myytävät kohteet

Esittelyssä viimeistelyä vailla oleva paritalokoti

Paritalo, Kaarina, Liimaajankatu 6 b
Hinta 289 000 €

Oh + k + rt + 2 mh + khh/wc + kh + s + wc + vh + autokatos, 94,5 m²

Tyylikäs, kahden tason paritaloasunto, jossa loistavasti tilaa pienelle perheelle tai pariskunnalle. Tyylikäs lasikaide ja muutama askelma erottaa eteis- ja aulatilan varsinaisista oleskelutiloista. Alempi taso kylpee kauniissa luonnonvalossa ja yhdistää ison olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdeksi toimivaksi kodin sydämeksi.

Keittiön varustukseen kuuluu rosteriset Gram-kodinkoneet; induktioliesitaso, uuni, tiskikone, mikroaaltouuni ja jääkaappi.

Asunnossa on paljon säilytystilaa. Eteisessä liukuovikaapisto, molemmissa makuuhuoneissa vaatekaapit ja erillisen WC:n vierestä löytyy iso vaatehuone. Ulkoa löytyy vielä erillinen ulkovarasto ja autokatos.

Paritalo sijaitsee päättyvän tien päässä. Takapihalta avautuu rauhallinen, metsäinen näkymä. Kaarinan palvelut ovat lyhyen matkan päässä ja Turkuunkin pääsee helposti myös bussilla.

Ensimmäinen asunto on viimeistelyä vaille valmis.

Yksityisesittelystä voi sopia kanssani.

Milja Porra
Kohdemyynti
050 413 3984
Email milja.porra@avaimetkateentalo.fi

Kohde Oikotiessä

Ennakkomarkkinoinnissa rivitalo Yli-Maariassa

Rivitalo, Turku, Yli-Maaria, Luuttukatu 38 as.3
Hinta 196 000 €

olohuone + avokeittiö + 2 makuuhuonetta + kph/wc+sauna+terassi+autokatos +varasto
64,2m2

Turkulaisen arkkitehdin suunnittelema ja Avaimet Käteen Talon toteuttama energiatehokas viiden asunnon rivitalokokonaisuus on nyt ennakkomarkkinoinnissa. Rivitalo valmistuu Turun Ylimaarian alueelle päiväkodin ja uuden koulun läheisyyteen.

Tilavat kaksiot voi myös muokata helposti kolmioiksi, ja talon moderni ilme saavutetaan avoimella keittiö- ja olohuonetilalla sekä laadukkailla materiaaleilla. Valoisa koti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä kallioisella metsätontilla.

Lämmitysmuotona kodeissa on maalämpö sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Koteihin kuuluu varastotila, sekä sähköistetty autokatos.

Lisätietoja:

Milja Porra
Kohdemyynti
050 413 3984
Email milja.porra@avaimetkateentalo.fi