Kaikki kirjoituksetSisustusvinkit

Kodinhoitohuoneen ei tarvitse olla tylsä

By 11.7.2016 tammikuu 5th, 2018 No Comments

Kodinhoitohuone – tuo niin tarpeellinen mutta tylsä huone kodissa. Usein kodinhoitohuoneen funkioiden suunnitteluun käytetään vähän aikaa, ja ilmeen suunnitteluun vielä vähemmän. Valkoiset kaapistot, vaalean harmaa taso, vesipiste, kaappi, pari vetolaatikkoa ja paikka pyykkikorille? Eikös sitä siinä ole jo tarpeeksi.

 

Kodinhoitohuoneen organisointi

Vetolaatikoille ja kaapeille on toki tilauksensa, mutta kodinhoitohuoneen funktioita kannattaa miettiä vähän tarkemmin; Missä on sopiva tila vaatteiden viikkaukselle ja kuivatukselle? Kuinka moneen eri ryhmään lajittelen likapyykkini?

Kodinhoitohuoneen ilme

Ilmettä suunnitellessa täytyy ensin huomioida huoneen koko ja sijainti sekä se, onko kodinhoitohuone tarkoitus piilottaa, vai voisiko siitä tehdä katseenkääntäjän? Jos päätät, että kodinhoitohuone piilotetaan, ei sitä tarvitse piilottaa valkoisen oven taakse vaan sisustussuunnitelussa voi käyttää mielikuvitusta. Materiaalivalinnatkin voidaan napata perus “kodinhoitohuone”-malliston ulkopuolelta vaikkapa keittiön kaapeista.

Pari niksiä

Loppukevennyksenä ja sisustuselementtinä toimii mainiosti vaikkapa erityisesti silityslaudalle tehty pidike, joka pelastaa sinut räjähtävältä siivouskaapilta aina kun oven avaa, tai hauskasti toteutettu (mutta NIIN tarpeellinen) yksinäisten sukkien treffailupaikka. Parittomat sukat voivat odottaa narikassa siihen saakka, kunnes sopiva kumppani löytyy.

Löydä lisää ideoita Pinterest-taulustamme!

Kuvat Pinterestin ihanasta maailmasta:

Top Inspired

Boligmagasinet

Chic-deco.com

Decoist.com

Delunesadomingo.com

Marthastewart.com

Over The Big Moon

Smitten Studio

Tidbits&Twine

100 things 2 do