Talonrakentaminen

Suunnittelemme ja toteutamme katseenkestävän kokonaisuuden elämänne kotiin. Avaimet Käteen Talo toimii koko Etelä-Suomessa. Rakennamme yksilöllisiä ja asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisia valmiskoteja.

Usein kun uudesta kodista lähdetään haaveilemaan, ensimmäisenä ei ole mielessä sadevesijärjestelmät tai maalämpö; nämä ovat kuitenkin tärkeä osa kodin pitkäaikaista kestävyyttä ja asiakasmukavuutta. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla osaat tehdä päätökset näistäkin asioista, vaikka et olisikaan kovin vihkiytynyt rakentamisen saloihin.

Talopakettiasennus ja rakennustelineet

Talopakettiasennus-ja-rakennustelineet-web
Talopakettiasennus on projektin yksi tärkeimmistä vaiheista. Talopakettiasennus on jatkotöiden ja laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi tehtävä erittäin huolellisesti, jotta rakennustyö jatkuu vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä

Kattoturvatuotteet-ja-sadevesijarjestelma-web
Jokaiseen taloon on asennettava sadevesijärjestelmä, tikkaat, lumiesteet ja kulkusillat.
 Kaksikerroksisissa taloissa on myös pidettävä huolta asianmukaisista hätäpoistumisteistä.
 Lujat ja pitkäikäiset järjestelmät asennamme Ruukin tuotteilla. Laaja tuotevalikoima tarjoaa runsaasti erilaisia tuotemalleja ja värivaihtoehtoja, ja niillä pystytään varmistamaan aina jokaisen kohteen ilmeeseen sopiva, esteettisesti onnistunut toteutus.

Lämmitysjärjestelmä

Hyvin suunniteltu ja toteutettu lämmitysjärjestelmä luo asuinmukavuutta ja helppokäyttöisyyttä energiatehokkuutta unohtamatta.

Maalämpölaitteet

Maalampo
Tarjoamme markkinoiden tehokkainta Stiebel-Eltron -maalämpövalmistajaa. Valmistajan maalämpölaitteet ovat hyötysuhteeltaan markkinoiden parasta luokkaa. Tarjoamme maalämpöjärjestelmät aina porakaivon kaivuusta laitteen käytönopastukseen asti

Ylivoimaisesti suosituin maalämpölaitteemme omakotitaloihin on Stiebel-Eltron WPC.

Pyydä tarjous »