Suunnittelu

Kauttamme saat kaikki rakentamiseen liittyvät suunnittelupalvelut asiantuntevasti, luotettavasti ja sovitussa aikataulussa.

Talomyynti- ja suunnittelupalvelu

Talomyynti-ja-suunnittelupalvelu-web
Autamme sinua tulevaa kotianne koskevissa valinnoissa vuosien kokemuksesta syntyneellä ammattitaidolla. Neuvomme kaikissa talon suunnitteluun ja sijoitteluun liittyvissä asioissa. Meiltä saat myös tarvittaessa arkkitehtipalveluita mikäli sitä halutaan tai vaaditaan. Kustannuslaskenta sujuu meiltä nopeasti ja tarjouksen teemme hetkessä.

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu-web
Perustussuunnittelu kuuluu palveluumme, vaikka talotoimittajat eivät sitä yleensä tarjoa tai kokonaisuuksiinsa oletusarvoisesti sisällytä. Jos talo, katos tai talli vaatii paketteihin kuulumatonta rakennesuunnittelua saatte myös sen meiltä, vaivattomasti tietenkin.

LVI-suunnittelu
LVI-suunnittelu-web
Jokainen talo tarvitsee lämpö-, vesi-, viemäröinti- ja ilmastointiasennuksen, -suunnittelun ja -valvonnan. Meiltä saat kattavan palvelun kaikkiin LVI-osa-alueisiin. Tarjoamme aina ratkaisumme alan parhailla ja testatuimmilla tuotteilla. Palvelumme kattaa kaiken maansiirtotöistä LVI-rakentamiseen sekä aina asennettujen koneiden käyttösäätöihin asti.

Sähkösuunnittelu

Sahkosuunnittelu-web
Valaistus ja talon käyttömukavuus toteutetaan suurelta osin sähköjen avulla. Toimivaan ratkaisuun vaaditaan kaksi tärkeää työvaihetta; hyvä suunnittelu ja ammattitaitoinen asennus. Led-valaistus kuuluu normaalisti kokonaisuuteemme ja tarjoamamme ratkaisu on aina erittäin laadukas ja kattava.

LAADUN TAKEEKSI PAKETTIIMME KUULUU AINA

laatutakuu

  • Oikeaoppinen porareikäkosteusmittaus, jonka suorittaa VTT:n hyväksymä mittaaja
  • Ilmatiiveysmittaus, jolla määritellään talon ilmavuotoluku
  • Yleinen laadunvalvonta

Pyydä tarjous »