Sisustustyöt

Sisustustyylejä ja mieltymyksiä on paljon. Ne ratkaisevat omalta osaltaan kodin tunnelman ja viimeistelevät käytännöllisyyden. Materiaaleiksi kannattaa valita laadukkaita, kestäviä tuotteita ja rakentaa niistä toimivia kokonaisuuksia. Tarjoamme kauttamme myös sisustussuunnittelijan palveluita, jos värien ja materiaalien valintaan kaivataan apua tai tukea.

Kirvesmiehen työt

Kirvesmiehen-tyot-web
Talo on vasta osittain valmis talopakettiasennuksen jälkeen. Taloon tulee rakentaa vielä esimerkiksi terassit ja kaiteet tuomaan turvallisuutta ja asuinmukavuutta.

Suurin työ alkaa kuitenkin sisällä, kun valetaan lattiat ja sisäseinät sekä -katot tehdään. Tämän lisäksi tulee huomioida mahdollinen välipohja, mikäli kyseessä on kaksikerroksinen talo. 
Hyvä lopputulos saavutetaan ammattitaitoisella kirvesmiehellä ja vahvalla kokemuksella talopakettien jatkotöistä. Pintamateriaalien, ovien ja muiden sisämateriaalien asennuksessa kannattaa luottaa vain osaavaan ammattilaiseen, jotta lopputulos miellyttää asujaa vielä vuosienkin päästä.

Tasoite ja maalaustyöt

Tasoite-ja-maalaustyot-web
Kun lattiat on valettu, väliseinät ja sisäkatot on levytetty, voi tasoitemies aloittaa työnsä. Seinien tasoittaminen ja pohjamaalaus on tärkeä vaihe projektissa, koska useimmiten maali tai tapetti on valittu pintamateriaali. Jos tasoitetyö tehdään huolellisesti, myös valmis pinta näyttää hyvältä. Koneellinen ylitasoitus on suositeltavaa. Katoissa ruiskutettava, elävä pinta on näyttävän tyylikäs oikein tehtynä.

Sähkötyöt

Sahkotyot-web
Hyvin toteutetut sähkötyöt alkavat suunnittelijamme työpöydältä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kuten viisas sanonta kuuluu. Hyvien suunnitelmien mukaisesti toteutetut huolelliset asennustyöt takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Asiakas voi vielä rakennusvaiheessakin vaikuttaa sähkötöiden lopulliseen kokonaisuuteen. Kun seinät ovat konkreettisesti paikallaan, on helppo hahmottaa tilat ja niiden toiminnallisuus, sekä sähköpisteiden todellinen, käytännöllinen tarve.

Portaat

Portaat-web
Yksi keskeisimmistä elementeistä talon sisällä ovat portaat. Portaat ja askelmat voivat olla betonia, puuta tai terästä.
 Portaiden kaiteet voi toteuttaa myös monella
tavalla esimerkiksi puu/lasi, rosteri/lasi tai puukaiteet. Porrastoimittajia on tarjolla monia, joten malleista löytyy valinnanvaraa. Portaiden materiaalien ja kokonaisuuden valinta on yleensä suurin yksittäinen haaste, mutta itse portaiden asennus on ohitse muutamassa tunnissa, kun valmistelutyöt tehty hyvin.

Keittiö ja muut kiinteät kalusteet

Keittio-ja-muut-kiinteat-kalusteet-web
Monessa perheessä keittiö on kodin sydän.
 Keittiöratkaisuja on yhtä monta kuin keittiön käyttäjiäkin. Kaikille löytyy varmasti juuri oikea ratkaisu ja oikeanlaiset materiaalit. On hyvä kuunnella asiantuntijaa, jotta keittiön toiminnallisuus voidaan hioa huippuunsa ja se palvelee myös vaativaakin käyttäjää pitkälle tulevaisuuteen.

Talon muut kalusteet kuten kodinhoitohuoneen, wc:n ja makuuhuoneiden kaapit kannattaa ottaa samalta toimittajalta kuin keittiökin, jotta ne luovat yhtenäisen, toimivan kokonaisuuden.
 Kodinkoneita myydään keittiöiden yhteydessä erittäin edullisesti.

Laatoitus

Kylpyhuoneen, wc:n ja muiden laattojen valinta
 saattaa olla vaikeaa ja silloin kannattaa kääntyä asiantuntijaliikkeen puoleen. Myyjät osaavat neuvoa päivän trendit ja auttavat löytämään juuri teidän kokonaisuutteenne istuvat laatat. Laattavalikoima on valtava ja liikkeitä on paljon, joten tähän kannattaa varata aikaa. Laatoitustyössä hyvä lopputulos tulee ammattilaisen kautta ja raikkailla ideoilla.

LVI-kalustaminen

LVI-kalustaminen-web
Kun rakennamme kotia itsellemme on syytä valita laadukkaat hanat, altaat ja wc-istuimet. Ensisijaisesti Ido ja Oras kuuluvat aina tarjoamiimme kokonaisuuksiin. Haluamme tarjota pitkän käyttöiän omaavat ja helppokäyttöiset tuotteet. Suihkuvalikoima on nykypäivänä valtava. Myös sillä saralla on Oraksella erittäin laadukas valikoima tuotteita vaativaankin makuun.

Sauna

Sauna-web
Näyttävä sauna viimeistelee pesutilojen tyylin.
 Saunaa tulee käytettyä, jopa päivittäin kun
 ideointiin ja toteutukseen on panostettu.
 Muotolauteet, lasiseinä ja kuituvalaistus luovat tyylikkään tunnelman. Näyttävässä ja ajatuksella suunnittelussa saunassa on mukava rentoutua.

Takka

Takka-web
Takkamalleja ja valmistajia löytyy runsaasti, 
joten jokaiselle löytyy mieleinen
 takka.
Takan valinnassa tulee huomioida, käytetäänkö takkaa osana lämmitysjärjestelmää vai sisustuselementtinä ja tunnelman luojana. Maalämmöllä lämpiävä talo ei tarvitse tehokasta tai suurta takkaa. Koska maalämpö hoitaa lämmityksen erittäin edullisesti myös ilman takan tuottamaa lämpöä, voidaan panostaa takassa vain silmää miellyttävään ulkonäköön.

Pyydä tarjous »