Perustukset

Jo ennen talon rakentamista on tärkeää huomioida tontin käyttö niin, että se on tehokas, kaunis ja tavoitteiden mukainen sekä noudattaa määräyksiä. Perustukset tulee rakentaa tarkasti ja oikea-aikaisesti. Kauttamme on mahdollista saada aidosti avaimet käteen -talo, jonka sopimuskokonaisuuteen kuuluvat myös maansiirto- ja perustustyöt.

Maansiirto

Maansiirto-web
Talon konkreettinen valmistus alkaa maansiirtotöillä.
 Talo tulee kaivaa juuri oikeaan paikkaan ja suunnitelmien mukaiseen syvyyteen.
 Tonttiin kaivetaan myös huomattava määrä putkia ja tarkastuskaivoja. Tässä vaiheessa tulee ottaa huomioon pitkä lista asioita, jotta projektin edetessä säästytään yllätyksiltä sekä lisäkuluilta.

Perustaminen ja paalutus

Perustaminen-ja-paalutus-web
Talon tai autotallin perustuskokonaisuus määritellään pohjatutkimuksen perusteella. Joko talo paalutetaan, toteutetaan tynnyrien päälle tai maanvaraisesti. Yleisin tapa perustaa on valaa betoniantura ja muurata, kustannuksiltaan tehokas, harkkosokkeli.

Hyvin tehty suunnittelutyö ja yksinkertaiset, toimivat ratkaisut tuovat säästöjä kustannuksissa. Perustamisessa punnitaan suunnittelijan ammattitaito. Kauttamme saatte tulevaan kotiinne oikein suunnitellut ja toteutetut perustukset vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä tarjous »