Kaikki kirjoituksetSisustusvinkit

10 + 1 sisustustrendiä – pidä näitä silmällä!

By 27.6.2016 tammikuu 5th, 2018 No Comments

Löydä inspiraatiota alla olevista 10 + 1 vinkistä!

1. Graafiset laatat

Tämä trendi vanhenee aikanaan, mutta se ei tapahdu lähitulevaisuudessa. Graafisesti kuvioidut laatat luovat mielikuvaa ja henkivät keskiaikaa kauniilla väreillä ja kuvioilla. Etsi sellainen laatta, jonka kanssa voit elää pitkään, koska laatoituksia uusitaan harvoin. Ajattele että tila on taideteos. Se on sijoitus, joka koristaa kotiasi vielä vuosienkin päästä.

 

2. Modulisohva.

Tämä trendi on tullut jäädäkseen. Nykyään koti suunnitellaan elämiseen ja lähtökohtana perheen tarpeet. Virallisia edustustiloja ei tarvita, vaan koti suunnitellaan yhdessä oloon ja yhteiseen ajanviettoon perheen ja ystävien kanssa.

3. Uusiomateriaalit

Toivotaan, että tämä trendi on ikuinen. On hienoa, että minimoidaan jätteen määrä ja kierrätetään vanhat ja kuluneet materiaalit uusiksi kauniiksi pinnoiksi tai yksityiskohdiksi.

4. Mustat ikkunanpuiteet.

Hieno tapa korostaa kodin tärkeitä yksityiskohtia on kehystää ne mustalla raamilla. Luonnonvalon saaminen kotiin on tärkeää. Jos ikkunastasi näkyy kaunis maisema, korosta sitä rohkeasti mustalla kehyksellä.

5. Näyttävä valaistus

Valaisimet voivat olla lähes taideteoksia, joten hyödynnä markkinoilla olevia mahdollisuuksia ja huomio myös tämä mahdollisuus jo sisustusta suunnitellessasi. Yksinkertaiseenkin tilaan saadaan tunnelmaa hyvällä suunnittelulla ja kauniilla valaisimilla.

6. Portaat katseenvangitsijana

Portaat eivät ainoastaan vie kerroksesta toiseen, vaan niistä voidaan suunnitella kodin ilmettä korostava tyylikäs yksityiskohta, joka nostaa sisustuksenkin uudelle tasolle.

7. Avointa ja ilmavaa

Tämä on ollut ensimmäinen toive ja suunnittelun lähtökohta monessa kodissa jo pitkään. Nykyaikana perhe-elämä on kiireistä ja multitaskaus on arkipäivää. Siksi on tärkeää päästä liikkumaan kodissaan helposti ja nähdä mitä muissa tiloissa tapahtuu.

8. Ei erillistä, virallista ruokailuhuonetta

Jos virallinen edustusolohuone on historiaa, niin erillinen ruokailuhuone on myös mennyttä aikaa. Nautinnot eivät ole niitä, jotka tapahtuvat suunnitellusti ja harvoin, vaan niitä, jotka tapahtuvat joka päivä perheen yhteisessä arjessa.

9. Minimalistinen suunnittelu

Minimalistisen suunnittelun tulevaisuudesta voidaan keskustella pitkään, mutta kuitenkin tämä trendi puolustaa paikkaansa suosimalla toiminnallisuutta ja terveellistä ympäristöä. Luo kotiisi tiloja jotka ovat vapaita ylimääräisestä sälästä ja jossa kaikelle tarpeelliselle on oma säilytyspaikkansa. Näin saadaan tiloja joissa helppo elää, helppo siivota ja helppo liikkua.

10. Eri materiaalien yhteensovittaminen

Eri materiaalien yhdistäminen koetaan usein uskaliaaksi ja ihmiset ovat hermostuneita projektin alkaessa. Huolellisesti toteutettuna, tarkoin suunniteltuna ja ammattimaisesti viimeisteltynä se lisää tilan kiinnostavuutta ja tunnelmaa, eikä sisustukseen kyllästy niin nopeasti.

+ Yksi sisustustrendi, joka ei koskaan ole poissa muodista on persoonalliset ja omistajansa näköiset ratkaisut. Sisusta rohkeasti oman makusi mukaan!

 

Kuvat:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ce/45/d2/ce45d2d375660059146712a7396a2e1a.jpg

https://www.article.com/product/1547/sven-grass-green-left-sectional-sofa

https://www.bassettfurniture.com/store/productDetailForm.asp?imgid=39465

http://www.hometalk.com/2006872/q-reclaimed-wood-bathroom-vanity

https://fancy.com/things/969508680368130189/Reclaimed-Jeep-Office-Desk?ref=ffemail

http://homemajestic.com/kitchen-design-ideas/

http://casavogue.globo.com/Interiores/noticia/2013/09/apartamento-sao-paulo-zize-zink-londres.html?crlt.pid=camp.ClRqlgFHEkgi

http://nyclq-focalpoint.blogspot.fi/2011/07/diy-quick-home-updates.html

http://bungalowclassic.tumblr.com/post/58235457649

http://casinhacolorida-simone.blogspot.fi/2015/05/inspiracoes-de-segunda-feira-ideias.html?m=1

http://www.decorfacil.com/modelos-de-banquetas-para-cozinhas/

http://www.homebook.pl/inspiracje/lazienka/100598_-lazienka-styl-industrialny